måndag 20 juni 2011

Älska Arla köket!

         


Syrligt, sött, knaprigt & ostigt!
- Wow detta va fantastiskt gott - och enkelt! 


Heta korvar med fruktig bulgur: 
4 personer


4 kryddiga korvar, t ex chorizo
3 dl bulgur
1 tsk orientalisk curry
2 msk Arla smör-&rapsolja
6 dl hönsbuljong
1 apelsin
1/4 gurka
1/2 dl russin
1/2 dl cashewnötter
150 g Apetina



+ 1 st avocado ( Det blir lite extra krämigt av den )


Gör såhär:
Fräs bulgur och curry i smör-&rapsolja i en kastrull. Häll på buljong och koka under lock enligt förpackning. Skala apelsin och gurka och dela i bitar. Blanda bulgur med apelsin, gurka, russin, nötter och smulad ost på ett fat. Grilla korvarna runt om över glöd eller i grillpanna ca 5 min. Servera med en klick matyoghurt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar